Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Вегас та Кароліна здобули перемоги у другому раунді плей-оф НХЛ

Вегас та Кароліна здобули перемоги у другому раунді плей-оф НХЛ

У Північній Кароліні та Неваді відбулися матчі другого раунду плей-оф Національної хокейної ліги (НХЛ). Переможцями з них вийшли «Кароліна Гаррікейнз» та «Вегас Голден Найтс».

Про це йдеться на офіційному сайті НХЛ.

У середині стартового періоду команда Рода Бріндамора окреслили намір тріумфувати двома шайбами – спершу влучним дальнім кидком відзначився Пеші, а вже згодом Джарвіс утік в контратаку «Гаррікейнз» і пробив голкіпера з правої зони вкидання.

У другій 20-хвилинці ХК обмінялися шайбами – на гол Котканіємі з «пʼятака» гості відповіли реалізацією Бастіаном виходу 1 в 0. А у третьому періоді команда з Північної Кароліни відзначилася ще двічі. Шей відмінно кинув лівою після комбінації господарів, а от Фаст розписався у порожніх воротах.

Більш конкурентною була боротьба між «Голден Найтс» та «Едмонтоном», де перші влаштували перестрілку із суперниками, відповівши на швидкий гол Драйзайтля в більшості трьома шайбами поспіль. Забивали також Барбашев, Амадіо та Стоун.

Німецький нападник «Ойлерз» закинув вдруге ще в першому періоді. А от на старті третього Драйзайтль знову реалізував більшість, зачекавши на відскок після кидка Хаймана (3:3). Однак Барбашев швидко підправив шайбу за лінію після пострілу Вайтклауда. Згодом Стівенсон поновив відрив на дві шайби потужним кидком із правої зони.

У середині 20-хвилинки Драйзайтль повернув підопічних Джея Вудкрофта до гри четвертою шайбою, коли забив із передачі Макдевіда в контратаці. Команда з Едмонтона намагалася відігруватися усією командою, але пропустила від Айкела в порожні та зазнала поразки.

Другий раунд плей-оф НХЛ

  • Кароліна – Нью-Джерсі – 5:1 (2:0, 1:1, 2:0); серія – 1:0
  • Вегас – Едмонтон – 6:4 (3:2, 0:0, 3:2); серія – 1:0.

Нагадаємо, раніше «Сіетл» на виїзді в овертаймі дотис «Даллас».

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background