Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Валерій Кривенцов: вдалий дебют на посту головного тренера

Валерій Кривенцов: вдалий дебют на посту головного тренера

Луганська «Зоря» 21 вересня зіграла внічию 1:1 з бельгійським «Гентом» у Лізі конференцій. Головним тренером був Валерій Кривенцов, для якого це перша офіційна гра в єврокубках в тренерській кар’єрі. У луганчан вже третій керманич у цьому сезоні. І треба сказати, що дебют виявився відносно вдалим, враховуючи попередні результати «Зорі».

Що цікаво, офіційного призначення Кривенцова ще не оголошували. Хоча він працював з командою в попередньому турі УПЛ в грі з «Металістом 1925». Раніше Валерій працював з юнацьким складом «Шахтаря» в сезоні 14/15 і добився виходу у фінал ліги. На дорослому рівні Кривенцов працював з «Металістом 1925» та «Іллічівцем», але в єврокубки ці команди не попадали. 

Раніше «Зорю»  на матчі зі «Славією» виводили Младен Бартулович та Ненад Лалатович, які виконували функції головного тренера. Загалом Кривенцов – сьомий тренер, який грав із «Зорею» в єврокубках. Найбільше матчів має Юрій Вернидуб, а після нього іде Віктор Скрипник, у якого 20 поєдинків. 

Гра з «Гентом» стала 55-й для «Зорі» в єврокубках. У луганчан тепер 18 виграшів, 12 нічиїх та 25 поразок. В групі окрім «Гента» ще є ісландський «Брейдаблік» та «Маккабі» Ізраїль.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background