Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

У парному розряді Australian Open виступлять пʼятеро українців

У парному розряді Australian Open виступлять пʼятеро українців

Пʼятеро українських тенісистів потрапили до заявки у парному розряді Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу, який розпочнеться 14 січня і триватиме до 28 січня.


Про це повідомляє BTU.


Відомо, що у чоловічому турнірі зіграє Денис Молчанов, який виступить разом із сербом Ніколою Чачичем. 36-річний українець вперше з 2019 року може зіграти на AO. Його найкращий результат – друге коло 2019-го. Також  він виступить на турнірах у Брисбені з нідерландцем Матве Міддлкопом та в Аделаїді з Ніколою Чачичем.


У жіночому турнірі виступлять четверо наших спортсменок – Марта Костюк, Людмила Кіченок, Надія Кіченок та Ангеліна Калініна.


Костюк гратиме разом з румункою Єленою Габріелою Русе. Торік дует дійшов до півфіналу у Мельбурні. Для українки це буде четвертий Australian Open у парному розряді.


Людмила Кіченок продовжує виступи з латвійською тенісисткою Оленою Остапенко. Вона вдев'яте зіграє в основній сітці парного Відкритого чемпіонату Австралії. Її найкращий результат – третє коло у 2021-му разом з Остапенко.


Напарницею Надії Кіченок з Даніель Коллінз зі США. Минулого року тенісистки зіграли на US Open (друге коло). Надія виступить на AO девʼятий раз. Найкращий результат – третє коло (2018 рік, з представницею Австралії Анастасією Родіоновою).


Калініна вийде на корт з Анною-Кароліною Шмідловою зі Словаччини. Це буде їхній перший спільний турнір. Українка втретє братиме участь у парному розряді Australian Open. Минулого року разом із бельгійкою Елісон ван Ейтванк вона дійшла до третього кола.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background