Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Український клуб створив сенсацію в Лізі Європи

Український клуб створив сенсацію в Лізі Європи

«Колос» обіграв «Аріс» на виїзді і вийшов до півфіналу кваліфікації

Несподіванкою завершився матч 1/4 фіналу кваліфікації Ліги Європи між п'ятою командою Греції «Арісом» і дебютантом єврокубків «Колосом». Український клуб зумів забити на гол більше і здобути заслужену перемогу - 1:2.

Огидне поле в Греції не дозволило командам показати все, на що вони здатні. Господарі більше атакували, проте «Колос» впевнено оборонявся і за нагоди контратакував. Рахунок відкрив Андрій Новак, який замкнув на дальній штанзі простріл зі штрафного від Андрія Богданова.

Греки відігралися зусиллями колишнього півзахисника «Дніпра» Бруну Гами. Португалець підхопив м'яч біля штрафного«Колоса» і влучно пробив у кут воріт.

Гості знову вийшли вперед за кілька хвилин. Удар Богданова голкіпер парирував, а першим на добиванні опинився Антюх. Міг Денис робити дубль, проте не використав вихід сам на сам.

Дебютував за «Колос» колишній нападаючий збірної України Євген Селезньов. У гру він увійшов у другому таймі й кілька разів загострив ситуацію.

В 1/2 фіналу «Колос» зіграє на виїзді з хорватською «Рієкою». З цієї стадії вступає в боротьбу і чернігівська «Десна», яка також в гостях зустрінеться з німецьким «Вольфсбургом». Матчі пройдуть за тиждень, 24 вересня.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background