Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Україна посіла 3 місце в загальному заліку юніорського ЧЄ-2024 з фехтування

Україна посіла 3 місце в загальному заліку юніорського ЧЄ-2024 з фехтування

Юніорська збірна України (U20) з фехтування посіла 3 місце в медальному заліку чемпіонату Європи-2024. У нашій збірній 2 золота та 1 срібло. Всі медалі здобули жінки. 

Чемпіонат Європи (U20) з фехтування проходив у італійському Неаполі. Дві золотих медалі здобули шпажистки в індивідуальному і командному заліку. Фінал був суто українським. Анна Максименко перемогла Емілі Конрад 15:11 і здобула золото, а суперниця срібну медаль.  Ці спортсменки зробили внесок у перемогу України у командних змаганнях. 

У першому раунді командних змагань Максименко, Конрад, Аліна Дмитрук та Олександра Романова перемогли Швецію 45:34. На другому етапі вони обіграли Румунію 42:40. У напруженому поєдинку Україна перемогла Угорщину 45:44 і вийшла у фінал. Перемогу над француженками у вирішальному поєдинку принесла Конрад.

Чоловіча збірна не змогла вибороти медаль. У командній першості наша команда посіла 4 місце у складі Даніїла Мазура, Максима Перчука, Дмитра Плаксіна і Романа Самойлова. Трійка медалістів виглядає таким чином:

1. Італія – 7 (3 золота + 1 срібло + 3 бронзи)

2. Франція – 8 (2+5+1)

3. Україна – 3 (2+1+0).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background