Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Україна поступилася Португалії в кваліфікації до Євробаскета-2025

Україна поступилася Португалії в кваліфікації до Євробаскета-2025

25 лютого в Ризі збірна України зустрічалася з Португалією у відбірковій грі до чемпіонату Європи з баскетболу. Португалія виграла з рахунком 79:77. 

Перші дві чверті українці зіграли невдало, програвши їх 16:26 і 16:21. Португальці вдало кидали триочкові, а наші гравці часто помилялися і нервували. Оборона не виглядала монолітною і суперник постійно знаходив хороші ході і успішно завершував атаки. Як результат, на перерву команди пішли за рахунку 47:32 на користь збірної Португалії.  

Після перерви наша команда проявила характер і почала скорочувати відставання. Здавалося, що вдасться відігратися до кінця третьої чверті, але знову дальній кидок приніс португальцям перевагу в 3 очки. В останній частині гри рахунок часто був рівним і одного разу наші вийшли вперед. Але в кінці португальці виявилися трохи кращими, та все-таки вирвали перемогу з різницею в 2 очки. Кращими у нас були Ковляр з 17 очками та Войналович з 16 очками. 

Це друга поразка України у відборі до Євро-24. В першій грі українці поступилися Словенії 73:87. У 3 турі Україна зустрінеться зі збірною Ізраїлю  22 листопада. 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background