Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Україна мінімально перемогла Північну Македонію, 2:1

Україна мінімально перемогла Північну Македонію, 2:1

17 червня на стадіоні «Національ» в Бухаресті збірна України зустрілася в другому турі групового раунду Євро-2020 зі збірною Північної Македонії. І якщо в матчі з Нідерландами Україна програла, то в Бухаресті команда Шевченка стала фаворитом.

Українська збірна почала гру дуже активно і вже в першому таймі забила два м'ячі. Рахунок в матчі на 29-й хвилині відкрив Андрій Ярмоленко, який замкнув передачу Олександра Караваєва і проштовхнув м'яч у сітку. Другий гол на 34-й хвилині забив Роман Яремчук: Ярмоленко вивів його на ударну позицію, і той відправив м'яч у сітку повз воротаря.

На 39-й хвилині українська команда теж зустріла м'яч від Пандева, але гол зарахований не був через положення поза грою. Але на 55-й хвилині в другому таймі Північна Македонія все ж забила м'яч. Спочатку Барді забив в дев'ятку, Бущан зумів перевести м'яч в поперечину, а Пандев кинувся добивати. Суддя ж поставив пенальті, і тут Езгіян Аліоскі, який не зміг переграти Георгія Бущана з позначки 11 м, зіграв на добивання. Цей м'яч Бущан вже не зміг взяти.

Дісталося пенальті і Україні, але македонський голкіпер успішно відбив удар Руслана Малиновського.

У підсумку команда Андрія Шевченка вперше перемогла на Євро-2020, набрала 3 очки і, як і раніше, залишається третьою в групі С. У Північної Македонії балів немає і вона займає останнє місце.

Сьогодні о 22:00 зустрінуться в іншому матчі групи С Нідерланди і Австрія.

21 червня українська збірна завершить груповий етап зустріччю в Бухаресті з Австрією.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background