Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

UFC-битва вже скоро: Overeem битиметься з Sakai на початку вересня

UFC-битва вже скоро: Overeem битиметься з Sakai на початку вересня

UFC починає вересень з поєдинку між бійцями-важковаговиками: претендент № 6 Алістер Оверім зустрічається з № 9 Аугусто Сакаї.

Бій призначено на 5 вересня.

Оверім, ветеран з 21-річним стажем, який виступав проти еліти ММА і кікбоксингу (46-18 1NC, змагається за Амстердам, Нідерланди), збирається завоювати золото UFC. Протягом своєї вражаючої кар'єри він здобув неймовірні перемоги нокаутом над колишніми чемпіонами Джуніором Дос Сантосом і Броком Леснаром, а також над Марком Хантом. Тепер Оверім налаштований зупинити ще одного амбітного молодого суперника і знову заявити про себе як про одного з найнебезпечніших важковаговиків на планеті.

Сакаї, непереможний з моменту приєднання до складу UFC в 2018 році, (15-1-1, змагається за Курітіба, Бразилія), не втрачаючи часу, увійшов в десятку найкращих у суперважкому дивізіоні. Підписавши контракт після феєричного виступу в Contender Series Дано Уайта, він з тих пір здобув вражаючі перемоги над Благоєв Івановим, Марціном Тибурой і колишнім чемпіоном UFC у надважкій вазі Андрієм Арловським. Зараз Сакаї сподівається скористатися своїм шансом і здобути найбільшу перемогу у своїй кар'єрі.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background