Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Вайлдер та Джошуа вийдуть на ринг 23 грудня: Хто стане суперниками боксерів

 Вайлдер та Джошуа вийдуть на ринг 23 грудня: Хто стане суперниками боксерів

23 грудня в рамках одного боксерського вечора колишній чемпіон світу у надважкій вазі американець Деонтей Вайлдер вийде на ринг проти Джозефа Паркера, а екс-чемпіон Ентоні Джошуа зустрінеться зі шведським надважковаговиком Отто Валліном.


Про це інформує IFL TV.


Відомо, що бої пройдуть у Саудівській Аравії. Також в рамках того ж вечора пройде двобій Дмитра Бівола з Річардом Ріверою.


Нагадаємо, Вайлдер та Джошуа тривалий час вели переговори про поєдинок у грудні. Промоутер британця Едді Гірн припустив, що івент вдасться провести не раніше березня-квітня 2024 року. Представники боксерів очікують, що івент у Саудівській Аравії наблизить їх до остаточного укладання контракту на спільний поєдинок.


В останньому поєдинку екс-чемпіон світу Джо Паркер нокаутував канадця Саймона Кіна в андеркарді шоу Тайсона Ф’юрі з Френсісом Нганну. Отто Валлін здобув шість перемог поспіль після своєї єдиної в кар’єрі поразки від Ф’юрі, в останньому бою здолавши Мурата Гассієва.


Джошуа нокаутував Роберта Хеленіуса в останньому бою, який відбувся 12 серпня у Лондоні. Останнім суперником Деонтея також був Хеленіус – американець переміг нокаутом у першому раунді.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background