Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

УАФ: гасла «Слава Україні» та «Героям слава» отримали офіційний статус

УАФ: гасла «Слава Україні» та «Героям слава» отримали офіційний статус

Президент УАФ Андрій Павелко обрадував українських уболівальників новиною: слогани «Слава Україні» та «Героям слава» тепер є офіційними гаслами.

За словами Павелко, його пропозиція була одноголосно підтримана Виконкомом УАФ, і футбольні символи України були затверджені. Раніше одним з офіційних символів був малий герб УАФ, зображений у вигляді Тризуба, на якому зроблено напис «Ukraine». Тепер поряд з цим символом можна використовувати великий герб-карту країни з Тризубом в її центрі на заходах: офіційних зустрічах України, заходах за участю представників УАФ на міжнародній арені, а також у матчах національної збірної.

Крім символів, Виконком надав офіційний футбольний статус слоганам «Слава Україні» та «Героям слава». Ці гасла вже давно використовуються як вітання для величезної кількості вболівальників як в Україні, так і в світі в цілому. На своїй сторінці в Facebook Павелко прокоментував це історичне рішення як велику честь для всіх футболістів – зберігати, оберігати і наповнювати силою той унікальний національний код, який міститься в цих слоганах і символах. Він об'єднує українців, що живуть в різних регіонах країни, в інших країнах і на інших континентах.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background