Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Туреччина – Італія 0:3: відкрили так відкрили

Туреччина – Італія 0:3: відкрили так відкрили

Футбольне свято під назвою Євро-2020 стартувало із запізненням на рік. І його початок виявився щасливим для номінальних гостей і реальних господарів матчу-відкриття турніру – збірної Італії. У поєдинку проти збірної Туреччини підопічні Роберто Манчіні показали свій реальний клас і з першого матчу показали, що вони будуть боротися за найвищі результати на мундіалі.

Домінування збірної Італії в матчі було тотальним і беззаперечним. Контроль м'яча у італійців – 61%, співвідношення ударів по воротах 24:3, в площину 8:0. І по ходу матчу було видно, що перемога номінальних гостей – питання часу. Перший гол на турнірі оформив Демірал у свої ворота на 53-й хвилині матчу. На 66-й хвилині зустрічі Іммобіле подвоїв результат, а крапку в поєдинку поставив Інсіньє на 7-й хвилині.

Підсумковий рахунок поєдинку 3:0, Італія очолює групу а як мінімум до завершення поєдинку Уельсу і Швейцарії. Цей матч відбудеться 12 червня о 16:00. Також 12 червня починають свої поєдинки і команди групи B. О 19:00 Данія зустрінеться з Фінляндією, а о 22:00 Бельгія зіграє проти Росії.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background