Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Тренер «Шахтаря» має намір дійти до фіналу Ліги Європи

Тренер «Шахтаря» має намір дійти до фіналу Ліги Європи

Луїш Каштру стримано прокоментував результати жеребкування 1/16 фіналу

Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру прокоментував жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи, яка визначила в суперники «гірників» чемпіонів Ізраїлю з Тель-Авива.

«Маккабі» вийшов з другого місця в групі після «Вільярреала». На даний момент в своєму чемпіонаті вони знаходяться на п'ятому місці, в чотирьох очках від лідера команди, - сказав Каштру. - Але я ніколи не розглядаю суперників по позиції в турнірній таблиці - це статистика. Єдине, що правильно: на нас чекають два матчі, які, ми знаємо, будуть дуже складними. Всі після зимової паузи. У нас будуть міжсезонні збори, щоб підготуватися до другої частини чемпіонату і до Ліги Європи, набрати дуже хорошу форму і повернутися готовими до таких матчів. «Маккабі» - складна команда, але я думаю, що ми також будемо складні для них.

Ми маємознайти стратегію для того, щоб розвинути нашу команду, вивести «Шахтар» на дуже високий рівень. Так, «Маккабі» буде продовжувати грати. А для нас дуже важливі відпустка і збори, і потім ми будемо дуже сильні і проведемо хороший сезон.

Чого хочемо? Пройти в наступний раунд, обігравши «Маккабі». У нас є кисло-солодкий присмак після єврокубкового шляху минулого сезону. З одного боку, було приємно дійти до півфіналу Ліги Європи, але з іншого - погано, що не дійшли до фіналу. Ми живемо між двома цими почуттями. Хотіли б дійти до кінця».

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background