Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Тренер Дюбуа вважає, що Ф’юрі переможе Усика

Тренер Дюбуа вважає, що Ф’юрі переможе Усика

Тренер британського супертяжковаговика Даніеля Дюбуа Дон Чарльз, вважає, що чемпіон WBC у хевівейті Тайсон Ф’юрі стане переможцем у бою за безперечний титул з володарем поясів WBA/WBO/IBF/IBO у надважкій вазі Олександром Усиком.


Про це повідомляє Boxing Scene.


«Ф’юрі зараз замовк, я думаю, він замовк і пішов тренуватися, він ставиться до цього серйозно. Я навіть не думаю, що для Тайсона це буде важкий бій. Він занадто великий для Усика, він його роздере, вдарить, зв’яже, відштовхне», – зазначив він.


Чарльз додав, що розглядає цей поєдинок з різних боків і приходить до одного висновку:


«Так, Усик винятковий, блискуча техніка і тактика. У Усика фантастичний ритм, який може компенсувати силу Ф’юрі. Йому потрібно робити багато фінтів, стріляти в корпус, залишати голову в спокої. Кидайте всі свої комбінації на пояс, не піднімайтеся вгору, дайте голову Ф’юрі спокій, ось що я б порадив».


Раніше Чарльз говорив, що Олександру буде важко відмахнутися від Тайсона. Тренер очікує, що в українця виникнуть проблеми у ближньому бою.


Нагадаємо, бій Усик – Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона в хевівейті офіційно відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).


Ф’юрі в останньому своєму поєдинку переміг Нганну роздільним рішенням суддів. Повідомлялося, що британець отримав два розсічення у бою з екс-чемпіоном UFC.


Крайній поєдинок Усика відбувся 27 серпня у Вроцлаві (Польща). Українець нокаутував Даніеля Дюбуа у 9-му раунді та захистив чемпіонські титули.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background