Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Тренер Берінчика: Ми налаштовані перемогти

Тренер Берінчика: Ми налаштовані перемогти

Єгор Голуб, тренер володаря титулу WBO International у легкій вазі Дениса Берінчика (18-0, 9 КО) прокоментував підготовку до бою з мексиканцем Еммануелем Наваррете (38-2, 31 КО) за вакантний пояс чемпіона WBO у легкій вазі.


Про це інформує Sport.ua.


«Цей тренувальний збір особливий тим, що це підготовка до чемпіонського поєдинку. І ми почали її заздалегідь – тренуємось уже дев’ятий тиждень. Цього разу ми додали кілька нестандартних тренувань, у тому числі вправи з сокирою. Багато цікавого залишається за кадром, ми не виставляємо це у соціальних мережах», – розповів він.


Голуб додав, що українець вдруге готується до бою в Іспанії.


«Минулого разу поєдинок зірвався, і після певного етапу тренувань ми повернулися додому. Безперечно, тут є свої переваги, зокрема клімат та тепло, а також багато можливостей для різних тренувань. Фізичні кондиції ми набираємо, настрій у нас відмінний. Я вірю в нього, вірю в себе, вірю в наш тандем. Я вірю, що все буде добре, і ми здобудемо перемогу», – підкреслив тренер українця.


Фахівець додав, що попередні поєдинки Дениса були «підготовчими до бою за титул чемпіона світу».


«Суперник у нас досвідчений, чемпіон одразу в трьох вагових категоріях. Натомість у Дениса теж великий досвід. Ми на це не звертаємо уваги, адже це наша вагова категорія, не його. Про плани на бій – не відкриватиму карти. Ми налаштовані перемогти і привезти пояс чемпіона світу до України», – резюмував він.


Нагадаємо, бій між Берінчиком та Наваррете відбудеться 18 травня 2024 року у Сан-Дієго (США). Його прийме комплекс “Пеканга-Арена”. Всесвітня боксерська організація санкціонувала цей поєдинок ще наприкінці січня.


У листопаді 2023-го Наваррете завершив внічию поєдинок із бразильцем Робсоном Консейсао та зберіг свій титул WBO у другій напівлегкій вазі.


Останній поєдинок українця відбувся у серпні проти шведа Ентоні Йїгіта. Берінчик переміг одноголосним рішенням суддів та захистив титул WBO International, яким володіє з 2018 року.


У разі перемоги над Берінчиком Наваретте він стане чемпіоном світу у чотирьох різних вагових категоріях.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background