Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Терлюга та Серьогіна здобули нагороди Grand Winner з карате

Терлюга та Серьогіна здобули нагороди Grand Winner з карате

Всесвітня федерація карате (WKF) нагородила українок Анжеліку Терлюгу та Аніту Серьогіну за підсумками сезону-2022 престижними нагородами Grand Winner.

На офіційному сайті є залік переможців.

Зазначимо, що нагородою Grand Winner відзначають найкращих каратистів сезону на рівні Прем'єр-ліги — головної серії щорічних змагань під егідою WKF. Премії отримують спортсмени, які набрали найбільшу кількість балів на етапах Прем'єр-ліги впродовж попереднього року.

Олімпійська віцечемпіонка Токіо в категорії до 55 кг Терлюга здобувала медалі на всіх чотирьох етапах сезону-2022. Так, у Рабаті (Марокко) та Матозінюші (Португалія) вона посіла перше місце, друге — у Баку (Азербайджан) та Фуджайрі (ОАЕ).

Серьогіна протягом попереднього сезону отримала три нагороди. Дворазова чемпіонка Європи здобула «золоті» медалі в категорії до 61 кг на етапах в Баку та Матозінюші, які доповнила «сріблом» змагань у Фуджайрі.

Нагадаємо, сезон 2023 року на рівні Прем'єр-ліги з карате в січні стартував у єгипетському Каїрі. Збірна Україна посіла друге місце в медальному заліку з трьома золотими нагородами.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background