Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Тедеско залишиться тренером збірної Бельгії до літа 2026 року

Тедеско залишиться тренером збірної Бельгії до літа 2026 року

Доменіко Тедеско залишиться головним тренером збірної Бельгії до липня 2026 року.


Про продовження контракту з фахівцем офіційно повідомили у Королівській Бельгійській футбольній асоціації (КБФА). Попередня угода спливала відразу після Євро-2024.


Нагадаємо, Тедеско зайняв цю посаду у лютому 2023 року, замінивши Роберто Мартінеса. Під його керівництвом команда провела 10 матчів, у яких здобула вісім перемог (у тому числі над Німеччиною в контрольному поєдинку) та двічі зіграла внічию.


Доменіко виграв відбіркову групу, легко виконавши завдання кваліфікації на Євро-2024. Наразі він відпрацює з бельгійською збірною щонайменше ще один відбірковий цикл – його новий контракт розрахований до чемпіонату світу-2006 включно.


Що відомо про Доменіко Тедеско


Тренерська кар’єра Доменіко стартувала у 2006-му, а останні сім років німець італійського походження тренує на дорослому професійному рівні. 


До збірної Бельгії Доменіко працював з «Ерцгебірге», «Шальке» (2017-2019 роки), «Спартаком» та «Лейпцигом». З останнім вигравав Кубок Німеччини-2022. Був звільнений після домашньої поразки від «Шахтаря» (1:4) у Лізі чемпіонів.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background