Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Світоліна завершила участь у турнірі в Римі

Світоліна завершила участь у турнірі в Римі

Перша ракетка України Еліна Світоліна завершила участь у турнірі WTA 1000 у Римі (Італія).


У четвертому колі змагань українка зазнала поразки від Аріни Соболенко. Зустріч тривала майже 2 години.


У першому сеті Еліна зробила брейк у третьому геймі (2-1) і потім ще один у сьомому, після того, як Аріна зуміла зрівняти рахунок (4-3). Свою перевагу українка втримала до кінця партії.


У другому сеті Світоліна програла три гейми на своїй подачі і змогла зробити лише один брейк. При цьому українка лише п'ять разів подала першим м'ячем у цій партії і не виграла жодного очка на першій подачі.


У вирішальному сеті наша спортсменка повела 2:0, але потім програла чотири гейми поспіль (2:4). У десятому геймі Світоліна «під нуль» забрала подачу Соболенко, коли та подавала на матч, а потім відігравши брейк-поїнт, втримала свій гейм. За рахунку 6:5 Еліна не реалізувала два матчболи на прийомі, лідируючи 40-15, після чого Соболенко зуміла взяти свою подачу. 


На тай-брейку українка поступалася 3-5, потім лідирувала 7-6, але знову не реалізувала матчбол на прийомі, після чого Соболенко виграла наступні два розіграші і завершила поєдинок на свою користь.



Internazionali BNL d’Italia – WTA 1000. Рим (Італія). Четверте коло

  • Еліна Світоліна (Україна, 16) – Аріна Соболенко (-, 2) – 6:4, 1:6, 7:6(7).


Зазначимо, Світоліна вчетверте зіграла проти Соболенко і зазнала третьої поразки. 


За свій виступ у Римі Еліна заробила 52 480 євро призових і 120 рейтингових очок. У рейтингу WTA вона може піднятися на 17-те місце, якщо Вікторія Азаренко не виграє в Римі титул.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background