Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Суркіс побачив рівень «Динамо» і готовий посилити команду

Суркіс побачив рівень «Динамо» і готовий посилити команду

Президент «Динамо» також прокоментував підсумки жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи

Власник київського «Динамо» Ігор Суркіс в інтерв'ю офіційному сайту клубу розповів про плани команди і очікування від матчів з «Брюгге».

«З огляду на те, що ми були несіяними при жеребкуванні, і те, що з самого початку було відомо про перший матч вдома, ми отримали нормального суперника. Дуже хочеться, щоб до часу домашнього матчу проти «Брюгге» на стадіон повернулися наші вболівальники. За них зовсім інший настрій у команди, зовсім інша емоційна складова самої гри, - розповів Суркіс. - Без уболівальників навіть Ліга чемпіонів пройшла якось буденно. Більше варто говорити про те, що наші гравці отримали безцінний досвід, як мотиваційний, так і тактичний. Ознайомилися з різними моделями ведення гри, і грали з топ-суперниками і тепер будуть краще розуміти, якого рівню вони мають відповідати.

Повертаючись до «Брюгге», хочу зазначити, що це серйозний опонент, який двічі обіграв «Зеніт» в Лізі чемпіонів і двічі зіграв внічию з «Лаціо». Їх другий матч проти римлян я дивився, бельгійці навіть в меншості були близькі до перемоги.

Але у нас є свої козирі. Я дуже сподіваюся, що Мірча Луческу зможе підготувати команду до цього протистояння. Єдина перевага суперника, яке ми не зможемо нейтралізувати, - це ігрова практика.

Але дуже сподіваюся, що обидві українські команди пройдуть в Лізі Європи якнайдалі, наберуть достатню кількість рейтингових очок, щоб не турбуватися за пряму путівку в Лігу чемпіонів для переможця УПЛ.

У нас була багатогодинна зустріч з Мірчею Луческу. Ми обговорили всі питання, пов'язані з підготовкою «Динамо», з трансферною політикою.

За трансферну політику Мірча Луческу сказав дуже точну і правильну фразу: «Якщо хочете результатів прямо зараз, то треба посилювати команду. Якщо готові почекати, то чекати доведеться рік».

Ми зійшлися на тому, що ті позиції, які потребують посилення, ми будемо посилювати. Робота в даному напрямку ведеться, активно задіяна селекційна служба і ми докладемо всіх зусиль, щоб наша команда вийшла на новий якісний рівень».

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background