Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Суд відхилив позов «Канело» на $280 мільйонів

Суд відхилив позов «Канело» на $280 мільйонів

Сауль Альварес неправильно подав документи

Позов найсильнішого боксера світу Сауля Альвареса до свого промоутера Оскара Де Ла Хойїі стрімінгової компанії DAZN відхилено. Причиною стала помилка в документах. Як повідомляє BoxingScene, позивач невірно вказав громадянство відповідачів. Якщо до 28 вересня в заяву не будуть внесені зміни, суд буде вважатися програним.

Сауль Альварес звинуватив Golden Boy Promotions і DAZN в тому, що вони спеціально саботували організацію його боїв, прикриваючись коронавірусом, в результаті чого Альварес втратив 280 мільйонів доларів.

2018 рокуАльварес підписав п'ятирічний контракт з DAZN на суму 365 мільйонів доларів. Згідно з угодою, він пмавпровести 11 боїв, по два поєдинки щорічно. Однак в останній раз він виходив на ринг ще в листопаді 2019-го, коли переміг росіянина Сергія Ковальова.

Примітно, що тільки-но Альварес подав позов проти промоутера, йому одразу знайшли суперника. WBC оголосив, що «Канело» має провести бій з турецьким боксером Авні Йилдиримом за вакантний пояс у другомусередньому дивізіоні. Боксери мають домовитися про дату поєдинку до 21 вересня.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background