Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Стали відомі перші півфіналісти Кубка Стенлі

Стали відомі перші півфіналісти Кубка Стенлі

«Вегас» і «Даллас» розіграють путівку до фіналу

«Вегас Голден Найтс» вдруге в історії пробився до фіналу Західної конференції. У вирішальному, сьомому матчі з «Ванкувер Кенакс» «золоті лицарі» закинули три шайби - 3:0 (рахунок у серії 4-3).

«Вегас» встановили рекорд Національної хокейної ліги, ставши першим клубом в історії, хто зміг пробитися у фінал конференції по меншій мірі в двох з трьох сезонів зі старту виступу в лізі. Двома роками раніше «Голден Найтс» дійшли до вирішальної серії плей-офф, де програли «Вашингтон Кепіталз».

Після вильоту «Ванкувера» стало зрозуміло, що канадський клуб знову не виграє Кубок Стенлі. «Монреаль Канадієнс» продовжує залишатися останнім клубом з Канади, який завоював головний трофей НХЛ. У 1993 році «Канадієнс» в п'ятиматчевій серії переграли «Лос-Анджелес Кінгз» (4-1).

Також в Едмонтоні став відомий і суперник «Вегаса» по півфіналу Кубка Стенлі. Декількома годинами раніше в сьомому матчі серії «Даллас Старз» обіграв «Колорадо Евеланш». Розв'язка зустрічі прийшлася на овертайм - 5:4. Найкращим у грі був Йоель Ківіранта, який зробив хет-трик. Причому фін спочатку перевів матч в овертайм, і вже там закинув вирішальну шайбу.

Раніше до фіналу Східної конференції вийшла «Тампа Бей», яка розгромила «Бостон» - 4:1. Її суперником стане переможець пари «Айлендерс» - «Філадельфія». Там рахунок в серії – 3:3.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background