Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Став відомий перший учасник фіналу Відкритого чемпіонату Австралії

Став відомий перший учасник фіналу Відкритого чемпіонату Австралії

У чоловічій сітці Відкритого чемпіонату Австралії відомий перший учасник фіналу. Ним став Яннік Сіннер, який у півфіналі змагань здолав першу ракетку світу Новака Джоковича.


Про це інформує BTU.


Італієць перервав 33-матчеву переможну серію серба на Australian Open. Джокович 11-й раз грав у півфіналі в Мельбурні та вперше не зміг пройти до фіналу.


Сіннер не дозволив супернику заробити хоча б один брейк-поїнт за весь поєдинок – для Новака це трапилося вперше за всі його виступи на турнірах Grand Slam (не рахуючи матчів, де були відмови).


Australian Open – Grand Slam. Мельбурн (Австралія). Одиночний розряд. Півфінал

  • Яннік Сіннер (Італія, 4) – Новак Джокович (Сербія, 1) – 6:1, 6:2, 6:7(6), 6:3.

Яннік вшосте в кар'єрі зіграв проти чинної першої ракетки світу і здобув четверту перемогу (три проти Джоковича і одну – проти Алькараса).


Зауважимо таож, що Сіннер та Джокович зіграли один з одним всьоме. Італієць виграв третій із чотирьох їхніх останніх поєдинків, починаючи з середини листопада минулого року (загальний рахунок протистояння тепер 4-3 на користь Джоковича).


22-річний Яннік вдруге в кар'єрі зіграв у півфіналі турніру Grand Slam і вперше пройшов до фіналу. Минулого року він у трьох сетах програв Новаку в півфіналі Вімблдону. 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background