Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Снігур зіграє у другому колі Вімблдону, Калініна та Байндль вилетіли з чемпіонату

Снігур зіграє у другому колі Вімблдону, Калініна та Байндль вилетіли з чемпіонату

Три українських тенісистки – Дарʼя Снігур, Ангеліна Калініна та Катерина Байндль – зіграли матчі першого кола Вімблдону-2024.


Снігур на цьому етапі чемпіонату була сильнішою на Осеан Доден. Зустріч тривала 52 хвилини. Українська тенісистка тричі подала навиліт, припустилася п'яти подвійних помилок, програла один гейм на своїй подачі та зробила п'ять брейків.


Зазначимо, що Дарʼя втретє зіграла проти Осеан і вперше її перемогла (два попередні поєдинки відбулися на харді). 


Снігур здобула другу в кар'єрі перемогу в основній сітці турніру Grand Slam (перша відбулася на US Open-2022 у матчі проти Сімони Халеп) і вперше зіграє в другому колі Вімблдону.


За своє дебютне третє коло на «мейджорі» Снігур зіграє проти 14-ї ракетки світу Олени Остапенко.


The Championships, Wimbledon – Grand Slam. Лондон (Велика Британія). Перше коло

  • Дарія Снігур (Україна, Q) Осеан Додан (Франція) – 6:4, 6:0.


Калініна не змогла подолати перше коло змагань, поступившись «нейтральній» Еліні Аванесян. Матч тривав трохи більше години.


У першому сеті Ангеліна віддала суперниці три гейми на своїй подачі – 2:6. У другій партії українка також невдало діяла на своїх подачах – 3:6. За весь матч Калініна припустилася 8 подвійних та 38 невимушених помилок.


The Championships, Wimbledon – Grand Slam. Лондон (Велика Британія). Перше коло

  • Ангеліна Калініна (Україна) – Еліна Аванесян (-) – 2:6, 3:6.


Варто зауважити, що українська тенісистка вперше за три виступи на Вімблдоні не змогла вийти до другого кола. Також зазначимо, що цього року Калініна програла усі три матчі в одиночному розряді на турнірах Grand Slam.


Нагадаємо, що Калініна заявилася до парної сітки Вімблдону разом зі співвітчизницею Даяною Ястремською. Суперницями українок у першому колі стануть 11-і сіяні Коко Гауфф і Джессіка Пегула зі США.


Байндль також завершила участь у «мейджорі», зазнавши поразки від німкені Лаури Зігемунд. Перший сет розпочався з обміну брейками у суперниць, проте надалі українка часто помилялася на своїй подачі і зрештою поступилася 4:6. Друга партія пройшла під диктовку Зігемунд – за віннерами німкеня більш ніж у чотири рази перевершила Катерину, а всього в другому сеті віддала їй лише один гейм. Як підсумок, Байндль поступилася 1:6 і залишила турнір.


The Championships, Wimbledon – Grand Slam. Лондон (Велика Британія). Перше коло

  • Катерина Байндль (Україна, SR) – Лаура Зігемунд (Німеччина) – 4:6, 1:6.


Українська тенісистка зазнала п'ятої поразки у шести зустрічах із Зігемунд. Востаннє вони грали одна проти одної у 2021 році на грунтовому турнірі WTA 1000 у Мадриді, і тоді сильнішою була німкеня.


Байндль знову не змогла подолати стартовий раунд на Вімблдоні. Нагадаємо, Катерина раніше п'ять разів грала в основній сітці турніру та поступалася у першому колі.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background