Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Снігур взяла успішний старт у кваліфікації Ролан Гаррос

Снігур взяла успішний старт у кваліфікації Ролан Гаррос

Українська тенісистка Дарʼя Снігур успішно пройшла перший раунд кваліфікації Відкритого чемпіонату Франції (Ролан Гаррос), обігравши представницю Греції Деспіну Папаміхаїл.


Поєдинок тривав 1 годину 22 хвилини. Снігур повела у першому сеті з рахунком 5:2, але дозволила суперниці зрівняти рахунок. У 12-му геймі українка взяла своє, з четвертої спроби реалізувавши сетбол.


У перших п’ятьох геймах другої партії суперниці регулярно програвали на своїх подачах,  після цього українка забрала всі гейми, що залишилися, і пройшла в наступний раунд.



Ролан Гаррос. Париж, Франція. Кваліфікація, 1-й раунд

  • Деспіна Папаміхаїл (Греція) – Дарʼя Снігур (Україна, 17) – 0:2 (5:7, 2:6).


Зауважимо, що для Снігур ця перемога стала вже шостою поспіль. Нагадаємо, на початку травня вона стала чемпіонкою турніру серії ITF у грузинській Лопоті.


Раніше на старті кваліфікації Ролан Гаррос поразки зазнала Катерина Байндль, а у чоловічій сітці не зумів пройти далі Віталій Сачко.


Нагадаємо, до заявки основної сітки Ролан Гаррос увійшли п’ять українок. Виступить на ґрунтовому турнірі Великого шолому перша ракетка України Еліна Світоліна, яка отримала 17-й турнірний номер. Також у заявному листі — Марта Костюк (№26), Ангеліна Калініна (№32), Даяна Ястремська (№33) та Леся Цуренко (№41).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background