Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Снігур, Криворучко та Подрез отримають грошові гранти від Міжнародної федерації тенісу

Снігур, Криворучко та Подрез отримають грошові гранти від Міжнародної федерації тенісу

Три українські тенісистки – Дарʼя Снігур, Софія Криворучко та Вероніка Подрез – увійшли до програми ITF Grand Slam Player Development.


Про це інформує BTU.


Так, у рамках підтримки Снігур та Криворучко отримають гранти розміром $25 000, а Подрез – $12 500. Ці гроші тенісистки зможуть використати лише на речі, пов'язані з участю в турнірах – подорожі, оплата житла тощо.


Раніше до цієї програми входили чемпіони «мейджорів» Олена Рибакіна, Сімона Халеп та Олена Остапенко, а також Онс Жабер та Каспер Рууд, які грали у фіналах змагань Grand Slam. З моменту заснування програми у 1986 році на розвиток гравців було виділено понад $60 млн.


Снігур третій рік поспіль стає учасницею програми Grand Slam Player Development. На попередні два сезони їй також виділяли по $25 000.


Гранти розміром $25 000 також отримали чемпіон молодіжного Підсумкового турніру ATP минулого року Хамад Меджедович та переможці юніорських турнірів Grand Slam Александра Еала, Вікторія Хіменес Касінцева та Петра Марчінко.


Переможець юніорського Ролан Гаррос-2023 Діно Пріжмич із Хорватії та 14-річна індійка Маая Раджешваран Реватхі стали власниками грантів розміром $50 000.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background