Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Швьонтек зіграє проти Костюк у півфіналі турніру в Індіан-Веллсі

Швьонтек зіграє проти Костюк у півфіналі турніру в Індіан-Веллсі

Перша ракетка свіу Іга Швьонтек (Польща) продовжує боротьбу за другий титул на турнірі WTA 1000 в Індіан-Веллсі (США).


У чвертьфіналі змагань полька обіграла Каролін Возняцкі з Данії. Суперниця Швьонтек не змогла завершити зустріч через травму пальця, яку вона отримала ще у третьому колі.


BNP Paribas Open – WTA 1000. Індіан-Веллс (США). Чвертьфінал

  • Іга Швьонтек (Польща, 1) – Каролін Возняцкі (Данія, WC) – 6:4, 1:0 (відмова).


У 1/2 фіналу турніру Іга зустрінеться з українською тенісисткою Мартою Костюк, яка на попередній стадії впоралася з «нейтральною» Анастасією Потаповою.


У першому сеті українка оформила суперниці три брейки. У другій партії Марта продовжила переможну серію і повела 3:0, після чого Потапова нарешті зуміла втримати свою подачу і повернути брейк. У наступних чотирьох геймах тенісистки обмінювалися брейками, при цьому українка не подала на матч за рахунку 5:3. 


У десятому геймі Потапова зуміла захистити свою подачу і вперше зрівняла рахунок у сеті, після чого Марта виграла наступні два гейми і завершила поєдинок на свою користь.


BNP Paribas Open – WTA 1000. Індіан-Веллс (США). Чвертьфінал

  • Марта Костюк (Україна, 31) – Анастасія Потапова (-, 28) – 6:0, 7:5.


Зазначимо, що Швьонтек, як і її майбутня суперниця Костюк, не програла ще жодного сету в Індіан-Веллс. Єдине протистояння між тенісистками відбулося у 2021 році на Ролан Гаррос, де у четвертому колі сильнішою була полька.


Марта вперше за три зустрічі зуміла обіграти Анастасію Потапову і здобула 15-ту перемогу цього року. Вона вперше зіграє в півфіналі турніру WTA 1000 і стала третьою українкою, після Еліни Світоліної та Ангеліни Калініної, кому вдалося дійти до цієї стадії.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background