Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

«Шахтар» витягнув неймовірно складний матч з «Інтером»

«Шахтар» витягнув неймовірно складний матч з «Інтером»

Міланський клуб не використав безліч вірних моментів і поїхав з Києва з одним очком

Чемпіон України продовжує лідирувати в групі Ліги чемпіонів. Зігравши внічию з «Інтером» у другому турі, він за будь-яких розкладів матчу між менхенгладбахською «Боруссією» і «Реалом» залишиться на першому місці.

Більш майстерній грі «Інтера» «Шахтар» протиставив граничну самовіддачу. Луїш Каштру складу після переможної зустрічі з «Реалом» (2:3) змінювати не став. І бразильці, розбавлені декількома українськими футболістами й ізраїльтянином, не підвели. Більше оборонялися - за два тайми створили один напівмомент біля воріт гостей. Але Антоніо Конте настільки відточив тактику, що підібратися до воріт Хандановича було дуже складно. Зате «Інтер» досяг успіху в атаці. Барелла, Лаутаро і Лукаку ще до перерви могли доводити рахунок до розгромного. Десь вдало грав воротар Трубін, хоча був присутній і елемент удачі - до перерви «Шахтарю» двічі допомогла поперечина воріт.

У другому таймі ситуація не змінилася. «Інтер» як і раніше контролював м'яч, хіба що моментів біля воріт «гірників» стало менше. Хоча один з них міг перекреслити всі старання господарів. В одній з атак на старті другої половини зустрічі Лаутаро примудрився не влучити в порожні ворота, коли Трубін вже лежав на газоні.

Втім, - 0:0. «Шахтар» в двох турах набрав 4 очки, «Інтер» - 2.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background