Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

«Шахтар» втратив очки в Олександрії

«Шахтар» втратив очки в Олександрії

«Шахтар» зіграв в гостях 0:0 з «Олександрією» та залишився на 4 місці в УПЛ. Після поразки від «Марселя» команда не змогла відновитися та провела блідий матч. 

Матч «Олександрія» - «Шахтар» розпочався на півтори години пізніше через повітряну тривогу. Можливо, через затримку гравці «Шахтаря» не змогли налаштуватися належним чином і мляво грали в першому таймі. До перерви майже нічого цікавого не відбувалося. Але був прикрий епізод, коли травму отримав Зубков. Замість нього вийшов Мар’ян Швед, який багато пропустив через травму. 

Міг Швед забити у кінці гри, але влучив у штангу. Це був найкращий момент у гостей. «Олександрія» під керівництвом Руслана Ротаня дуже щільно грала в центрі. Господарі не давали розвернутися «гірникам» і постійно накривали їх далеко за межами штрафної. Так, олександрійці не дуже активно йшли вперед і майже нічого не створили. Але своє очко взяли. 

«Шахтар» має 32 очки і на 5 балів відстає від першого «Кривбаса», але має 2 гри в запасі. «Олександрія» займає 11 місце з 17 очками. Наступний матч буде центральним, «Шахтар» зіграє з «Кривбасом» 3 березня. Перемога дозволить «гірникам» повернути хороші шанси на чемпіонство. 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background