Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Шахтар відхилив запит щодо продажу Судакова за 40 млн євро та підписав Кевіна

Шахтар відхилив запит щодо продажу Судакова за 40 млн євро та підписав Кевіна

Донецький ФК «Шахтар» відхилив запит щодо трансферу українського хавбека Георгія Судакова за 40 млн євро.


Про це повідомив генеральний директор донеччан Сергій Палкін, йдеться на сайті клубу.


Зауважимо також, що до «гірників» перейшов бразильський вінгер Кевін. Угода з футболістом розрахована на 5 років. Донецький клуб виплатить бразильській стороні суму за гравця у розмірі 15 млн євро. Сплачувати за нього планують частинами протягом двох років.


Палкін додав, що радіє цьому трансферу, адже це важливо для команди, клубу та українського футболу. 


«Це футболіст із чудовою швидкістю, неймовірним дриблінгом, високим футбольним інтелектом, якісним пасом та гарним ударом. І це саме ті якості, що цілковито відповідають філософії гри Шахтаря, що дозволяють демонструвати красивий атакувальний футбол, який люблять наші вболівальники. <...> Тому я вважаю, що Кевін стане справжнім підсиленням для нашої команди і допоможе Шахтарю виграти багато-багато трофеїв», – прокоментував Сергій.


Палкін наголосив, що вчора «Шахтар» відхилив пропозицію щодо Судакова, а сьогодні купує світову зірку за 12 млн + можливі 3 млн бонусами.


«Про що це свідчить? Що наш президент створює, можливо, найсильнішу команду за всю історію Шахтаря. Щоб нас поважали у Європі, щоб ми вигравали європейські трофеї. Руки ми не опустимо. І робитимемо все, щоб гімн Ліги чемпіонів лунав на українських стадіонах», – сказав він.


Що стосується Судакова, то його приписують до топ-клубів Європи. Зокрема, оточення півзахисника веде переговори з «Манчестер Сіті», «Ліверпулем», «Барселоною» та «Баварією». Також Георгій входить до списку пріоритетних цілей «Ювентус» та «Наполі».


«Шахтар» посідає четверте місце в УПЛ, відстаючи від лідерів на три очки, але маючи дві гри у запасі. У лютому донеччани зіграють з «Марселем» у 1/16 фіналу Ліги Європи. Наразі команда перебуває на зборах у турецькому «Белеку».

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background