Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Сербія зіграє з Італією у півфіналі Кубка Девіса

Сербія зіграє з Італією у півфіналі Кубка Девіса

Визначився останній півфіналіст Кубка Девіса-2023. Ним стала збірна Сербії, яка у чвертьфіналі змагань здолала Велику Британію – 2:0.


Про це інформує BTU.


У першому поєдинку сербський тенісист Міомір Кецманович у двох сетах обіграв британця Джека Дрейпера. Двічі партії завершувалися на тай-брейках, обидва рази успішнішим був Міомір.


Таким чином, серб зміг перервати серію з трьох поразок і зрівняти рахунок в очних зустрічах із Дрейпером, якому поступився у травні на грунтовому турнірі ATP 250 у Ліоні.


У другій зустрічі Новак Джокович здолав Кемерона Норрі. У кожній партії сербу достатньо було виграти по одному гейму на чужій подачі.


Це була четверта перемога Джоковича над Норрі, зокрема цього сезону. У травні тенісисти зустрічалися у третьому колі «Мастерса» у Римі. Серб виграв 10-й із 11-ти зіграних матчів. Минулого тижня Джокович переміг на Підсумковому турнірі.


Кубок Девіса — The World Cup of Tennis. Finals. Плей-оф. Малага (Іспанія). Чвертьфінал


Сербія – Велика Британія – 2:0.

  • Міомір Кецманович – Джек Дрейпер – 7:6(2), 7:6(6)
  • Новак Джокович – Кемерон Норрі – 6:4, 6:4.

Зауважимо, що збірна Сербії вдруге за останні три сезони зіграє у піфіналі командного турніру і боротиметься за третій фінал: у 2010 році серби перемогли у вирішальному матчі Франції, а за три роки програли Чехії.


Суперниками сербів у півфіналі Кубка Девіса 25 листопада стане Італія, яка раніше, у 1/4 фіналу завдала поразки Нідерландам (2:0). 


В одиночному розряді італійці Маттео Арнальді та Яннік Зіннер обіграли Ботіка ван де Зандсхулпа та Таллона Грікспора відповідно. У парному розряді Зіннер та Лоренцо Сонего були сильніші за Грікспора та Веслі Колхофа.


Сьогодні, 24 листопада відбудеться поєдинок між збірними Фінляндії та Австралії.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background