Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Сьогодні стартує Чемпіонат України з футболу

Сьогодні стартує Чемпіонат України з футболу

Український футбол повертається на стадіони. Вже сьогодні, 23 липня, починається новий футбольний сезон. Старт буде дано у Львові, де «ФК Львів» прийме «ФК Маріуполь». Стартовий свисток поєдинку прозвучить о 19:30.

Крім того, вболівальники найближчими днями стануть свідками ще 6 поєдинків. У суботу о 17:00 в Луцьку відбудеться зустріч між «Вересом» і «Колосом», а в Києві «Шахтар» прийме «Інгулець». Недільний день ігор стартує матчем між «Металістом-1925» і «Рухом» о 17:00. Ще два протистояння очікують вболівальників о 19:30: «Зоря» прийме «Олександрію», а «Десна» зіграє з «Чорноморцем». Закінчиться тур у понеділок у Полтаві, де «Ворскла» прийме «Дніпро-1», старт матчу призначено на 19:30. Ще один поєдинок, між «Динамо» і «Минаєм» перенесений на більш пізній термін.

Нагадаємо, в поточному сезоні УПЛ зіграють 16 команд. З першої ліги вийшли «Верес», «Чорноморець» і «Металіст-1925». Також зберіг своє місце «Минай», який повинен був вилетіти, але залишився у вищому дивізіоні через зняття «Олімпіка».

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background