Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Збірна України з хокею розгромно обіграла Китай у заключному матчі перед ЧС-2024

Збірна України з хокею розгромно обіграла Китай у заключному матчі перед ЧС-2024

Збірна України з хокею розгромила Китай в заключному товариському матчі у межах підготовки до чемпіонату світу– 9:0.


Ключовим був перший період, в якому підопічні Дмитра Христича закинули п’ять шайб. Три голи влетіли у ворота суперників у другій 20-хвилинці, ще одна шайба – у третій.


Зазначимо, що протистояння з китайськими хокеїстами стала останньою для «синьо-жовтих» у рамках підготовчого збору до чемпіонату світу-2024 у дивізіоні 1В. 


Контрольний матч

  • Україна – Китай – 9:0 (5:0, 3:0, 1:0).


Нагадаємо, перед ЧС-2024 українці мали чотири контрольні матчі. Наша збірна провела два поєдинки проти резервної команди Латвії, здобувши перемогу 2:1 та програвши 2:3, обидві зустрічі завершились в овертаймі.


Наступний матч «синьо-жовті» грали проти Литви — господаря чемпіонату та одного із своїх суперників на турнірі. Протистояння завершилося перемогою команди Дмитра Христича з рахунком 5:2.


На чемпіонаті світу-2024 збірна України стартує матчем проти Естонії 27 квітня. Далі синьо-жовті зіграють з Нідерландами (28 квітня), Китаєм (30 квітня), Іспанією (1 травня) та Литвою (3 травня). Переможець турніру вийде до Дивізіону IA, команда, яка займе останнє місце, опуститься до Дивізіону IIA.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background