Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

З січня 2024 року на матчі волейбольної Суперліги допустять глядачів

З січня 2024 року на матчі волейбольної Суперліги допустять глядачів

З січня 2024 року матчі чоловічої та жіночої Суперліги будуть відкриті для відвідування глядачів.


Про це повідомила Професійна волейбольна ліга України.


Вартість квитків становитиме 100 – 250 грн. Відомо, що 50% коштів, виручених від продажу квитків, буде перераховано на рахунок благодійного фонду «Повернись живим». Матчі чоловічої та жіночої Суперліги України проводяться у Чернівцях.


Зауважимо, що тема обмеженого допуску вболівальників на спортивні змагання в Україні порушувалася останніми місяцями регулярно. 


У листопаді президент Федерації баскетболу України (ФБУ) Михайло Бродський звернувся із відкритим листом до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, у якому попросив сприяння з поверненням глядачів на трибуни. А у лютому з аналогічним проханням до Мінмолодьспорту зверталася Федерація хокею України.


Міністерство молоді та спорту України, своєю чергою, розробило заходи безпеки щодо допуску вболівальників на трибуни під час спортивних заходів.


У грудні Українська асоціація футболу (УАФ) провела робочу нараду, присвячену допуску глядачів на трибуни під час футбольних матчів в Україні. Учасники планують запровадити соціальну квоту вболівальників, які матимуть змогу відвідувати ігри.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background