Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Руїс повернеться ринг 3 серпня

Руїс повернеться ринг 3 серпня

3 серпня у Лос-Анджелесі на ринг повернеться екс-чемпіон світу у суперважкій вазі Енді Руїс (35-2, 22 КО). Його суперником буде американець Джаррелл Міллер (26-1-1, 22 КO).


Про це повідомляє Boxing Scene.


Для Руїса це буде перший протистояння з вересня 2022 року, коли він одностайним рішенням суддів переміг Луїса Ортіса. У грудні 2023 року Міллер програв британцю Даніелю Дюбуа.


Також 3 серпня відбудеться поєдинок колишнього абсолютного чемпіона світу у двох вагових категоріях Теренса Кроуфорда (40-0, 31 КО) проти чемпіона WBA у першій середній вазі Ізраїла Мадрімова (10-0-1, 7 КО). 


Відомо, що крім поясу WBA, на кону цього бою стоятиме тимчасовий титул WBO у першій середній вазі. Зауважимо, що Теренс може стати чемпіоном у четвертій ваговій категорії. Він володів чемпіонськими поясами у напівсередньому, першому напівсередньому та легкому дивізіонах.


Крім того, в андеркарді вечора боксу в Лос-Анджелесі Ісаак Крус (26-2-1, 18 КО) проведе перший захист титулу WBA у першій напівсередній вазі проти Хосе Валенсуели (13-2, 9 КО).


У липні 2023 року Кроуфорд переміг Еррола Спенса. Мадрімов переміг Магомета Кубранова 8 березня, завоювавши титул WBA у першій середній вазі. Нагадаємо, Кроуфорд очолює рейтинг найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії (P4P) за версією авторитетного журналу The Ring. На третій позиції у списку – українець Олександр Усик.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background