Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Ребров радий за «Динамо» і спробує засмутити киян

Ребров радий за «Динамо» і спробує засмутити киян

Головний тренер «Ференцвароша» розраховує домінувати в матчі з українським клубом

Напередодні зустрічі2 туру Ліги чемпіонів між «Ференцварошем» і «Динамо» тренер господарів Сергій Ребров відповів на запитання журналістів.

«Перед матчем з «Барселоною» журналісти запитували мене, чи потрібно нам адаптуватися до тактики іспанців або ж суперникам доведеться підлаштовуватися під нас. Тоді я відповів, що «Ференцварош» не виступав в Лізі чемпіонів 25 років, тому ми маємобути готовими змінювати свою гру відповідно до опонентів, - приводить слова Реброва sport.ua. - У середу ми також зустрінемося з дуже сильним суперником. Але ми граємо вдома, і будемо намагатися демонструвати власну гру, яка дозволить нам домінувати на полі і перемагати.

Звичайно, я відчуваю певні емоції перед зустріччю з колишнім клубом. Але в професійному плані вони не впливають на мою роботу. Мені подобається готуватися до серйозних команд, таких як київське «Динамо». Крім того, мені дуже приємно, що кияни знову виступають в груповому раунді Ліги чемпіонів.

Думаю, всі помітили зміни, які Луческу привніс в «Динамо». Я бачу більше дисциплінованості, більше розуміння гри. Нас очікує складний матч».

Матч 28 жовтня розпочнеться о 22:00.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background