Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Реал та Баварія зіграли внічию у півфіналі Ліги чемпіонів

Реал та Баварія зіграли внічию у півфіналі Ліги чемпіонів

Перший півфінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА між мюнхенською «Баварією» та мадридським «Реалом» завершився нічиєю – 2:2.


Німецька команда розпочала гру досить жорстко: вже на 40-й секунді матчу українському голкіперу «Реала» Андрію Луніну довелося рятувати ворота від Лероя Сане, який пробив з гострого кута. 


Потім активність «Баварії» зменшилася – Гаррі Кейн пробив прямо в Луніна, Сане та Джамал Мусіала промахнулися. На 24-й хвилині протистояння «Реал» відкрив рахунок зусиллями Вінісіуса Жуніора.


У другому таймі підопічним Томаса Тухеля вдалося повернутися у гру. На 53-й хвилині Сане обіграв Ферлана Менді і пробив Луніна потужним ударом у ближній кут, а за кілька хвилин Лукас Васкес збив Мусіалу, і Кейн реалізував пенальті, призначений арбітром (57).


Команді Карло Анчелотті довелося зібратися. Спочатку Вінісіус не використав гарний момент після тонкого пасу Луки Модрича, проте наступний шанс він реалізував дуже вдало – Кім Мін Чже збив на своєму штрафному майданчику Родріго і арбітр вказав на 11-метрову позначку (83).


Ліга чемпіонів. Півфінал. 1-й матч

  • Баварія – Реал – 2:2 (0:1).


Матч-відповідь між «Реалом» та «Баварією» буде зіграний у Мадриді 8 травня.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background