Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Рафаель Надаль: «2024 рік, ймовірно, останній у моїй кар’єрі»

Рафаель Надаль: «2024 рік, ймовірно, останній у моїй кар’єрі»

Колишня перша ракетка світу та переможець 22 турнірів Великого Шолому Рафаель Надаль заявив, що в 2024 році він проведе свій останній сезон у статусі професійного гравця в ATP турі. Зараз іспанець відновлюється після операції на коліні.

У цьому році Надаль грав зіграв лише два офіційних матчів на Австраліан Опен, після чого довго мучився з травмою. Операція на лівому коліні виявилася неминучою, і вона пройшла досить успішно. Рафаель може з’явитися на корті ще в цьому сезоні, коли збірна Іспанії гратиме в Кубку Девіса. 

Головна ціль у наступному сезоні – насолодитися власною грою та провести кілька успішних турнірів. Але все буде залежати від фізичних можливостей та самопочуття. Відомо, що стиль гри Надаля доволі енергозатратний та вимагає стопроцентної готовності організму. 

Зараз Рафаель Надаль перебуває на 142 позиції в рейтингу ATP. Це зрозуміло, адже спортсмен пропустив більшу частину сезону і невідомо точно, коли саме він продовжить виступи. Процес відновлення, на думку лікарів, пройшов за планом, і тенісист має хороші шанси зіграти найближчим часом. Можна тільки побажати Надалю здоров’я та успішних виступив. Він ніколи не здається і завжди грає до кінця, поки це можливо.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background