Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

П’ять українок дізналися суперниць в основі Мастерса у Рим

П’ять українок дізналися суперниць в основі Мастерса у Рим

Пʼять українських тенісисток – Еліна Світоліна, Марта Костюк, Ангеліна Калініна, Даяна Ястремська та Леся Цуренко – дізналися отримали суперниць, з якими зіграють в основі Мастерса у Римі (Італія).


Відомо, що чотири з п'яти українок розпочнуть виступи з другого кола.


У першому раунді стартуватиме Цуренко. Її суперницею стала хорватка Донна Векич, яку вона обігрувала в усіх трьох попередніх матчах. Якщо Леся переможе Векич, то у другому колі зіграє проти іншої українки, Ангеліни Калініної. Вони перетиналися між собою лише на Вімблдоні у 2022 році. Тоді зустріч закінчилася перемогою Цуренко.


Костюк у другому колі може зіграти з колишньою першою ракеткою світу Наомі Осакою з Японії. Для цього суперниця на старті турніру має обіграти француженку Клару Бюрель.


Перша ракетка України Світоліна зустрінеться з переможницею протистояння Сари Еррані та Аманди Анісімової. Ястремська гратиме проти однієї з переможниць кваліфікації, які протистоятимуть одна одній у першому раунді.


Відомо, що Світоліна та Ястремська можуть перетнутися між собою на стадії 1/8 фіналу, якщо обіграють всіх своїх суперниць. Також можливою є зустріч на цій стадії Світоліної та Аріни Сабалєнки, другої ракетки світу.


Результати жеребкування для українських тенісисток на Мастерсі у Римі



Перше коло

  • Леся Цуренко – Донна Векич (Хорватія)


Друге коло

  • Марта Костюк – Наомі Осака (Японія)/Клара Бюрель (Франція)
  • Леся Цуренко/Донна Векич – Ангеліна Калініна (Україна)
  • Еліна Світоліна – Сара Еррані (Італія)/Аманда Анісімова (США)
  • Даяна Ястремська – переможниця кваліфікації/переможниця кваліфікації.


Також зазначимо, що ще одна українська тенісистка, Юлія Стародубцева, має подолати кваліфікацію турніру у Римі. У півфіналі наша тенісистка зіграє проти японки Нао Хібіно, а у разі виходу у фінал – проти переможниці протистояння італійки Дженніфер Руджері та американки Кеті Волинець.


Матчі основної сітки Мастерса у Римі розпочнуться 8 травня, а фінал турніру пройде 19 травня.


Нагадаємо, що сезон-2024 у жіночому тенісі продовжиться турніром серії Мастерс у Римі. І ці змагання стануть останніми перед стартом Ролан Гаррос.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background