Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Пушич прокоментував поразку Шахтаря у матчі ЛЧ

Пушич прокоментував поразку Шахтаря у матчі ЛЧ

Головний тренер донецького «Шахтаря» Маріно Пушич прокоментував гру своїх підопічних у матчі заключного туру групового етапу Ліги чемпіонів, де «гірники» зазнали прикрої поразки від «Порту» – 3:5.


Про це йдеться на офіційному сайті донеччан.


Зауважимо, що авторами голів у господарів стали бразильський хавбек Галену, який оформив дубль на 9-й і 43-й хвилинах, Мехді Таремі (62), Пепе (76) та Сержіу Консейсау (82). У гостей відзначилися Данило Сікан (29), Стівен Еустакіо (73 – автогол) та Егіналду (88).


Ліга чемпіонів. Група H. 6-й тур

  • Порту – Шахтар – 5:3 (2:1).

Пушич зазначив, що «Порту» – дуже хороша команда, проти якої важко грати, і яка грає у високому темпі.


«Суперник гарно розпочав, ми гарно відігравалися. Ми домінували у певних частинах матчу, але зробили дві-три необов’язкові помилки, що занадто для такого рівня. Через це відігратися було не так легко, але, звісно, ми намагалися це зробити весь час, особливо в останні 25 хвилин, коли рахунок був 3:2. Ми замінили наших гравців атаки, хотіли відігратися, але потім знову пропустили. Мушу сказати, що рівень суперника також зіграв свою роль, бо це їхній стиль, ми готувалися до цього. Насправді все відбулося так, як ми й обговорювали, але в негативному сенсі для нас», – сказав фахівець.


Водночас боснієць додав, що пишається своїми підопічними, які зустрілися з гідним суперником:


«Мої гравці зробили все можливе, боролися до кінця, останні 25 хвилин, напевно, пройшли в грі один в один, лише з трьома захисниками, ми поставили всіх нападників у лінію. Ми справді зробили все, але й вони зробили все. Тому я пишаюся цією командою».


За його словами, команда досягла дуже важливої мети – вийшла у плей-оф Ліги Європи.


Наразі «Шахтар», маючи 9 очок, посідає 3-є місце у групі H та зіграє в 1/16 фіналу Ліги Європи. «Порту» набрав 12 очок і з другої позиції вийшов у плей-оф Ліги чемпіонів.


Переможцем групи H стала «Барселона», яка поступилася «Антверпену» (2:3). Бельгійський клуб посів останнє місце у квартеті та завершив виступ у єврокубках.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background