Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Прометей переконливо обіграв Вулвз у матчі Єврокубка

Прометей переконливо обіграв Вулвз у матчі Єврокубка

Український БК «Прометей» розібрався з литовським «Вулвз Вільнюс» у матчі 15 туру Єврокубка – 91:64. Поєдинок пройшов на «Арені Рига».


Про це йдеться на офіційному сайті клубу.


Обидві команди з перших секунд зустрічі працювали на високих швидкостях. У нападі вони використовували багато опцій, а краще за суперника виглядали підопічні Ронена Гінзбурга


У його стартовій п'ятірці «свої» місця посіли Калеб Агада та Онджей Балвін, які минулої суботи пропустили матч ЛЕБЛ із «Рігас Зеллі».


Що стосується суперників українців, то за перші 7 хвилин вони допустили відразу 9 втрат, що сприяло значній перевазі «титанів» (21:9). Перед першою перервою Іссуф Санон завдяки чудовому індивідуальному проходу ще більше збільшив гандикап своєї команди – 29:15.


У другій чверті «Прометей» не втратив ініціативу. Команда Кестутіса Кемзури за дві хвилини до великої перерви отримала відразу два технічні фоли – Рашид Сулаймон, в активі якого було лише 2 очки, та лава запасних. Перед відпочинком після ефектної «двійки» Балвін – Сидоров гандикап українців виріс до двох десятків пунктів – 49:29.


За вісім хвилин третьої чверті «Вулвз» скоротили своє відставання вдвічі (50:60), однак точними двоочковими кидками відзначилися Олександр Липовий, Ілля Сидоров та двома поспіль влучаннями з-за дуги Рональд Марч. Це дозволило командi знову відірватися від суперника перед заключним. (70:52).


Потім «Прометей» спокійно довів матч до перемоги, принагідно виключивши одного з конкурентів із боротьби за зону плей-оф. 


Єврокубок. 15-й тур

  • Прометей (Україна) – Вулвз Вiльнюс (Литва) – 91:64 (29:15, 20:14, 21:23, 21:12).

24 січня «Прометей» у Белграді (Сербія) проведе матч з ізраїльським «Хапоель Тель-Авів».

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background