Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Прометей зіграє з ТалТех у рамках ЛЕБЛ

Прометей зіграє з ТалТех у рамках ЛЕБЛ

20 січня український БК «Прометей» зіграє проти естонського «ТалТех/OPTIBET» у рамках Латвійсько-Естонської ліги. Поєдинок відбудеться на Олімпійському центрі «Рімі» у Ризі (Латвія) о 18:30.


Про це повідомляє офіційний сайт «титанів».


Естонська команда потужно розпочала чемпіонат, здобувши 6 перемог у перших 7 матчах. Однак потім «ТалТех» помітно пригальмувала: у своїх останніх 8 поєдинках вона зазнала 6 поразок.


Натомiсть «Прометей» з поточним рекордом 16-2 знаходиться на 2-й позиції у турнірних перегонах і в завтрашньому матчі спробує не відпустити вперед лідера першості «Калев/Крамо» (19-1).


Що відомо про «ТалТех/OPTIBET»


«ТалТех/OPTIBET» представляє Талліннський технологічний університет. Команда iснує з 1951 року i за радянських часiв вона одразу 8 разiв ставала кращою у своїй республіці. 


Після відновлення Естонією своєї незалежності у серпнi 1991 року, «ТалТех» чотири рази вигравав титул найкращої команди країни (у 1995, 1998, 2002 та 2003 роках). У послужному списку клубу є також виграш Кубка Естонії у 2004 році.


Що стосується виступів команди у ЛЕБЛ, то найкращим результатом клубу є 4 місце у регулярному сезоні 2021/2022, пiсля чого у чвертьфіналі вiн поступився латвiйському «Огре». У нинішньому сезоні клуб з Таллінна веде відчайдушну боротьбу за місце у плей-оф. Наразi команда, що повністю складається з естонських гравців, з балансом 10-9 посідає 8 місце у турнірній таблиці.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background