Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Прометей зіграє з Хапоель Тель-Авів у 7-му турі Єврокубку

Прометей зіграє з Хапоель Тель-Авів у 7-му турі Єврокубку

Сьогодні, 14 листопада, український БК «Прометей» зіграє у 7-му турі Єврокубку. Матч відбудеться у Ризі (Литва) о 19:00. Суперниками наших баскетболістів будуть «Хапоель Тель-Авів» з Ізраїлю.


Українцям протистоятиме дуже серйозний БК з балансом 4-1 у своїх перших п'яти матчах. Єдиний невдалий поєдинок ізраїльського клубу припав на останній ігровий тиждень, коли він у Парижі поступився місцевому «Париж Баскетбол» (87:114).


До цієї невдачі«Хапоель Тель-Авів» видав чотириматчеву переможну серію, причому одразу три успіхи прийшли до команди у виїзних матчах. У всіх переможних поєдинках найближчий суперник «Прометей» перевершував своїх суперників у більшості кидкових показників, боротьбі під щитами та командній грі.


Українському клубу дуже непросто буде повернутися на переможний шлях у турнірі. Однак зробити це необхідно, оскільки з кожним туром зростатиме градус боротьби у групі А за вихід у плей-оф. 


За прогнозами букмекерів, переможцями сьогоднішнього поєдинку стануть суперники українців. На їх перемогу дають коефіцієнт 1.53. 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background