Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Прометей став чемпіоном Вищої ліги

Прометей став чемпіоном Вищої ліги

У фінальному матчі плей-оф Вищої ліги України з баскетболу «Прометей» обіграв БК «Самбір». Поєдинок пройшов на столичному Палаці Спорту «Венето».


«Титанам» непросто було увійти у протистояння – 2:7 на 4-й хвилині. Перше їхнє лідерство (12:10) було зафіксовано лише на 7-й хвилині після триочкового влучання Михайла Бублика. 


У стартовій чверті «Прометей» поступився супернику за всіма кидковими показниками, проте мав значну перевагу в боротьбі на щитах і русі м'яча, які забезпечили йому мінімальну перевагу в першому 10-хвилинному відрізку – 21:20.


У другій чверті команда Ронена Гінзбурга значно посилила гру у захисті та одночасно покращила відсоток влучання дальнiх кидків. На 17-й хвилині саме після такого влучання свого капітана Дмитра Головчика вперше у матчі гандикап «титанів» досяг позначки «10+».


Третю чверть «Прометей» виграв з розгромним рахунком 37:3. Заключна десятихвилинка, за великим рахунком, перетворилася вже на формальність.


Баскетбол. Вища ліга. Фінал

  • Прометей – Самбір – 106:40 (21:20, 23:13, 37:3, 25:4)


Зазначимо, що «Прометей» вдруге у своїй історії виграв першість Вищої ліги. Раніше «титани» вийшли у фінал Кубка України, де поступилися «Дніпру».

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background