Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Прометей пробився у півфінал Латвійсько-естонської баскетбольної ліги

Прометей пробився у півфінал Латвійсько-естонської баскетбольної ліги

Слобожанський БК «Прометей» вдруге поспіль зіграє у півфіналі Латвійсько-естонської баскетбольної ліги (ЛЕБЛ). У чвертьфіналі підопічні Ронена Гінзбурга обіграли «Огре».


У першій чверті більшу частину часу лідером був «Огре», проте саме «титани» були попереду після 10 стартових хвилин – 25:23. Перевагу «Прометей» розвинув у другій чверті. Спершу суперники відігравали відставання у сім очок, але до великої перерви вдруге відпустили українців у відрив. 


Ще двічі господарі майданчика зрівнював рахунок у третій 10-хвилинці, зокрема нівелювали перевагу «Прометея» в сім очок за рахунку 51:58. Баскетболістам українського клубу вдалося дотиснути «Огре» в останній чверті, коли вони вперше здобули двозначну перевагу над суперником. За рахунку 90:79 латвійці набрали ще три очки – та завершили виступи цього сезону.


LEBL. Чвертьфінал. Другий матч

  • Огре (Латвія) – Прометей (Україна) – 82:90 (23:25, 19:22, 21:20, 19:23).


Найрезультативнішим гравцем «Прометея» став чеський центровий Ондржей Балвін з доробком у 16 очок. 


Зазначимо, що це вже шоста поспіль перемога «титанів» у чемпіонаті LEBL. Серія стартувала 17 березня після вильоту команди Гінзбурга з розіграшу Єврокубка.


Крім того, це другий поспіль вихід українського клубу у півфінал LEBL. Суперником «Прометея» у півфіналі стане ризький ВЕФ. Цього сезону команди в регулярному чемпіонаті обмінялися перемогами – 1:1.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background