Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Прометей зазнав поразки від Лондон Лайонс у матчі Єврокубка

Прометей зазнав поразки від Лондон Лайонс у матчі Єврокубка

Український БК «Прометей» на виїзді зазнав прикрої поразки від англійського «Лондон Лайонс» у 12-му турі групи А Єврокубка – 88:89.


Зустріч проходила з перемінної ініціативи. Початок матчу був кращим в української команди – «титани» пішли у відрив на 8 очок. Проте першу чверть у результативній перестрілці виграли господарі майданчика господарі. 


На наступному відрізку англійцям вдалося несильно розвинути перевагу та забезпечити +9 до великої перерви. Майже всю третю чверть баскетболісти «Лондон Лайонс» тримали суперника на дистанції, але під кінець цього періоду «Прометей» зробив ривок, а вже у четвертій чверті сам диктував умови. 


За хвилину до закінчення поєдинку українці вели 88:83, але драматично випустили перемогу з рук. «Лайонс» буквально вигризли вікторію завдяки вдалому триочковому на останніх секундах.


Єврокубок. Група А. 12-й тур

  • Лондон Лайонс (Англія) – Прометей (Україна) – 89:88 (28:25, 23:17, 14:24, 24:24).


Команді Ронена Гінзбурга не вдалося взяти реванш за поразку у четвертому турі. Тим не менш, «Прометей» зберіг за собою шостий рядок у таблиці та місце у плей-офф. «Лондон Лайонс» закріпився на третій позиції.


27 грудня, у наступному турі Єврокубка, українці зіграють зі словенською «Олімпією».

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background