Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Прометей здолав Хапоель на виїзному матчі Єврокубку

Прометей здолав Хапоель на виїзному матчі  Єврокубку

БК «Прометей» здобув перемогу над «Хапоелем Тель-Авів» у виїзному матчі 16-го туру групової стадії баскетбольного Єврокубку – 113:105.


Початок поєдинку був рівним, проте українці змогли наростити перевагу та виграти чверть з різницею +7. Протягом другого ігрового відрізку команда Ронена Гінзбурга стримувала невеликий відрив від суперника.


Після великої перерви баскетболісти «Хапоель», здавалося, переламали перебіг матчу. Остання чверть почалася за рахунку 82:81 на користь господарів, проте більше вони не вели. Зразкова десятихвилинка від «титанів» і, як висновок, заслужена перемога.


Баскетбол. Єврокубок. Група А. 16-й тур

  • Хапоель Тель-Авів – Прометей – 105:113 (22:29, 30:27, 30:25, 23:32).

«Прометей» встановив особистий рекорд результативності у Єврокубку – раніше український клуб за два сезони жодного разу не набирав понад 105 очок за матч.


Підопічні Гінзбурга в таблиці залишилася шостою, але вже за підсумками туру може забезпечити собі місце у плей-оф – для цього потрібно, щоб «Венеція» не виграла у БК «Вулвз».


Ізраїльська команда, поступившись «Прометею» вдруге за сезон, залишилася другою, проте тепер ризикує втратити пряму путівку до чвертьфіналу.


У передостанньому турі групового етапу «титани» зіграють зі згаданою «Венецією» 30 січня.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background