Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Прометей здобув впевнену перемогу над Гамбургом у матчі Єврокубка

Прометей здобув впевнену перемогу над Гамбургом у матчі Єврокубка

Український БК «Прометей» у виїзному матчі 10-го туру Єврокубка впевнено обіграв німецький «Гамбург» – 97:83.


У перші п'ять хвилин поєдинка боротьба була більш-менш рівною. З середини першої чверті підопічні Ронені Гінзбурга почали відриватися у рахунку від суперника. На перерву «Прометей» пішов за переваги у 7 очок – 26:19. У другій десятихвилинці українці також грали краще за господарів. Вони контролювали хід зустрічі і знову набрали 26 очок. Перша половина матчу завершилася з рахунком 52:35 на користь «титанів».


По перерві «Гамбург» спробував нав'язати боротьбу «Прометея», проте їм вдалося зберегти контроль над перебігом зустрічі та виграти третю десятихвилинку. 


Завершальна чверть стала найскладнішою для «титанів» у цьому поєдинку. Господарі майданчика заграли розкутіше, що дозволило їм значно скоротити відставання у рахунку. За 2 хвилини 32 секунди до сирени перевага «Прометея» скоротилася до 7 очок, хоча на старті чверті вона становила +20. Кілька тайм-аутів допомогли гостям знову сконцентруватися та довести гру до впевненої перемоги.


Баскетбол. Єврокубок. Група А. 10-й тур

  • Гамбург (Німеччина) – Прометей (Україна) – 83:97 (19:26, 16:26, 19:22, 29:23).

Здобувши 5-ту перемогу у 10-ти зустрічах, «Прометей» піднявся в таблиці з восьмого на п’ятий рядок – тобто у зону плей-оф. «Гамбург» який програв 9-ть матчів із десяти, залишився передостаннім.


13 грудня команда Гінзбурга в номінально домашньому матчі прийматиме «Бешикташ».

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background