Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Прометей обіграв ВЕФ у першому півфінальному матчі плей-оф ЛЕБЛ

Прометей обіграв ВЕФ у першому півфінальному матчі плей-оф ЛЕБЛ

Український БК «Прометей» обіграв ризький «ВЕФ» у першому півфінальному матчі плей-оф Латвійсько-естонської баскетбольної ліги (ЛЕБЛ) – 76:66.


Від самого початку протистояння було запеклим. «Титани» першими у матчі створили невеликий відрив (15:8), проте суперник нівелював його двома поспіль влучаннями з периметра (Гулбіс та Блумс). Перед сиреною на перерву команди обмінялися вдалими атаками здалеку, і остання з них була у виконанні Іллі Сидорова – зафіксувала перемогу українців у першій чверті – 19:17.


У дебюті другої чверті підопічні Ронена Гінзбурга значним ривком 11:0 відірвалися, вперше в матчі встановивши свій гандикап на двозначній позначці. В один з моментів чверті відрив «Прометея» від суперника становив 15 пунктів, проте «ВЕФ» вдався двохвилинний відрізок перед великою перервою. Суперник зумів скоротити своє відставання лише до двох володінь (35:41) і повернув поєдинку інтригу.


На екваторі третьої чверті команда Яніса Гайлітіса зрівняла рахунок (45:45). Однак протягом наступних чотирьох хвилин «титани» зберігали свій кошик у недоторканності, що дозволило повернути свою перевагу на позначку »10+». Дуже хороший снайперський матч проводив капітан нашої команди Ілля Сидоров – 5 успішних триочкових спроб із 7 за 30 хвилин.


На початку заключної десятихвилинки команда з Риги трохи підібралася до номінальних господарів паркету, однак «червоно-бiлi» контролю не втратили. 

У підсумку наша команда перемогла з рахунком 76:66 i вийшла вперед у півфінальній серії. 


ЛЕБЛ. Плей-оф. 1/2 фіналу. Перший матч

  • Прометей – ВЕФ – 76:66 (19:17, 22:18, 20:14, 15:17).


Другий поєдинок на цій стадії відбудеться у неділю, 14 квітня. Початок матчу – о 19:00.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background