Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Прометей обіграв Раплу у матчі ЛЕБЛ

Прометей обіграв Раплу у матчі ЛЕБЛ

Український БК «Прометей» у матчі регулярного чемпіонату Латвійсько-Естонської баскетбольної ліги (ЛЕБЛ) завдав поразки естонському клубу «Авіс Утілітас Рапла» – 61:102 (13:30, 17:25, 19:21, 12:26). 


Всі переможні акценти «червоно-білі» розставили у стартовій чверті. Результативність «титанів» у стартовому десятихвилинному відрізку досягла позначки «30+». 


Особливо нашій комнаді вдавався швидкий напад – третина загального десятихвилинного доробку. При цьому «Прометей» змусив суперника здійснити в цій чверті одразу 8 втрат. Результативною виявилася десятихвилинка у виконанні Рональда Марча – 13 очок.


Дебют другої чверті пройшов під знаком спалаху активності з боку «Рапли», проте українці не дозволили супернику докорінно змінити хід гри і перед великою перервою збільшили свій гандикап до двох з половиною десятків пунктів. «Прометей» продовжував тримати на хорошому рівні відсоток влучань з поля (трохи менше 50) та з периметра (близько 30). Продовжував результативно діяти і Рональд Марч – 22 очки за 20 хвилин.


Естонському клубу вдалося трохи вирівняти гру в її другій половині, проте не настільки, щоб українці зазнали якихось проблем.


У заключній чверті «титани» спокійно довели гру до переможного завершення, а Рональд Марч встановив індивідуальний рекорд результативності сезону серед усіх гравців нашої команди – 40 очок. Претендував Рональд і на поточний рекорд результативності сезону лiги загалом, однак у підсумку поступився лише одним пунктом захисникові «ВЕФ Риги» Робертсу Блумсу.


Латвійсько-естонська баскетбольна ліга. Регулярний чемпіонат

  • Рапла – Прометей – 61:102 (13:30, 17:25, 19:21, 12:26).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background