Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Прометей завдав поразки нідерландському Лікургусу у матчі Кубка ЄКВ

Прометей завдав поразки нідерландському Лікургусу у матчі Кубка ЄКВ

Український ВК «Прометей»  у першому матчі 1/16 фіналу Кубка ЄКВ переміг нідерландський «Лікургус». Українці у номінально домашньому поєдинку обіграли суперника в трьох сетах.


На старті матчу нідерландці здобули перевагу в три очки, однак «Прометею» вдалося не тільки зрівняти рахунок, але й виграти сет – 25:21.


Друга партія матчу пройшла за ініціативи дніпрян, які на старті сету вийшли вперед на п'ять очок. До завершення «Прометей» збільшив відрив до восьми очок, перемігши в партії з рахунком 25:17.


Вирішальну перевагу в матчі підопічні Андрія Левченка здобули в третьому сеті. Українські волейболісти виграли вісім очок поспіль (10:1), а у підсумку сет завершився перемогою наших волейболістів з рахунком 25:16.


Найрезультативнішим волейболістом у складі «Прометея» став центровий Дмитро Терьоменко, який здобув 13 очок, реалізувавши 78% атак, зробив 3 ейси та 3 блоки.


Кубок ЄКВ. 1/16 фіналу. Перший матч

  • Прометей (Україна) – Лікургус (Нідерланди) – 3:0 (25:21, 25:17, 25:16).

29 листопада о 20:30 за київським часом у Гронінгені відбудеться матч-відповідь.


Нагадаємо, учасником єврокубків «Прометей» став після дебютної перемоги в українській Суперлізі. У нинішньому розіграші української Суперліги українці здобули максимальні чотири перемоги та очолюють турнірну таблицю чемпіонату.


2 грудня суперниками «Прометея» буде «Епіцентр-Подоляни».

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background