Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

«Прометей» - чемпіон регулярної першості з волейболу

«Прометей» - чемпіон регулярної першості з волейболу

Після завершення останнього 16 туру чоловічої Суперліги з волейболу визначився чемпіон та учасники плей-офф. Перше місце зайняв «Прометей» Дніпро. Клуб переміг у всіх матчах сезону. 

Заключний тур волейбольної першості України завершився 26 лютого. В останніх грі «Прометей обіграв «Буковину» Чернівці 3:1. Загалом дніпряни програли лише 5 сетів у регулярній першості. На другому місці опинився «Житичі-Полісся» (Житомир) з 41 очком. Клуб з Житомира виграв 14 матчів та програв тільки «Прометею» двічі. На 3 місце вийшов «Епіцентр-Подоляни» з 12 перемогами. «Юридична академія» посіла 4 місце, маючи 8 перемог.  

За регламентом перші дві команди відразу потрапляють до півфіналу. Команди, які зайняли місця з 3 по 6 грають у стикових матчах за право потрапити до півфіналу. До останнього туру 3 команди претендували на 6 місце, яке потрапляє до плей-офф. Кращою виявилася «Решетилівка», яка хоч і поступилася 2:3 «Юракадемії», але за додатковими показниками обійшла конкурентів. Ось такі пари стикових матчів сформувалися за результатами регулярної першості:

  1. «Епіцентр-Подоляни» (3) — «Решетилівка» (6)

  2. «Юридична академія» (4) — «Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо» (5).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background